Planning project 2021

Dag Kwinters,

Hierbij de beloofde planning tot en met de voorstellingen van project 2021 in juni 2021: Planning project 2021 (onder voorbehoud).
Met dank aan iedereen die aan de realisatie van de planning een bijdrage heeft geleverd.

Natuurlijk kan er aan deze planning nog het een en ander veranderen, maar het geeft je al een goed beeld van wat je deze periode kunt verwachten en waar je rekening mee kunt houden.  

De planning is tot en met januari 2020 al volledig in de Agenda op onze site verwerkt.

Van het bestuur

Dag Kwinters,

Er is weer het een en ander te vermelden.

Spaarregeling project 2021
Er zijn voor 1 juni geen opmerkingen/bezwaren tegen de voorgestelde spaarregeling binnengekomen. Dit houdt in dat je wordt verzocht om, mocht dit nog niet zijn gedaan, over te maken:  

– éénmalig € 21,00       
– maandelijks € 3,50  (juni 2019 tot en met mei 2021)

ten name van:
Stichting KwinTheater
NL20 RABO 0130 5202 76    (ander rekeningnummer!)


Differentiatie project 2021
Waarschijnlijk zul je benieuwd zijn hoe de stand van zaken is m.b.t. de  invulling van de differentiatie voor ons nieuwe project.
Daar valt op dit moment niet zoveel over te zeggen. Dit komt, omdat we nog in een te vroeg stadium zitten. Zo zijn bv. alle nummers nog niet bekend,  moet het script worden verfijnd en komt de projectgroep pas 27 juni as. voor de eerste keer bij elkaar.
Daarnaast wil je een zo duidelijk, compleet mogelijk beeld geven hoe de differentiatie gestalte zal worden gegeven in project 2021. Met name wat dit voor een individueel lid concreet kan gaan inhouden. Bart-Jan en Rudy gaan de differentiatie praktisch uitwerken en komen met een voorstel richting het bestuur. 
Dit alles vraagt tijd, overleg en invulling. Vandaar dat je geduld nog even op de proef wordt gesteld. Het streven is om na de zomervakantie een en ander inzichtelijk te maken. We houden je in ieder geval op de hoogte van de ontwikkelingen.

Tot slot het volgende. Het verleden heeft ons geleerd, dat er gedurende  de totstandkoming van een project vaak nog bijstelling plaats moet vinden.  Het differentiatieproces zal daarom waarschijnlijk nooit helemaal ‘af’ zijn. 

Heb je hierover vragen/opmerkingen, dan kun je natuurlijk een van de bestuursleden benaderen.


Privacyverklaring
Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht voor alle organisaties die gegevens van personen bewaren. Deze (EU)-verordening stelt regels voor bescherming van alle soorten persoonsgegevens, zowel in digitale bestanden als in mappen op een plank. Neem je niet de vereiste privacy-zorgvuldigheid voor persoonsgegevens in acht, dan kun je daar als vereniging voor aansprakelijk gesteld worden en een boete krijgen.
De privacybescherming richt zich vooral op facebook en andere sociale media, webwinkels, gezondheidsorganisaties en servicediensten. Daarom zal het met onze vereniging, met deze verordening waarschijnlijk niet zo’n vaart lopen. 
Maar het is wel netjes dat je vertrouwelijk met persoonsgegevens omgaat. Dat moest al onder de Wet bescherming persoonsgegevens, maar krijgt nu extra aandacht onder de AVG.
Een goede regel hierbij is: wat jij niet wilt dat jou geschiedt (met jouw persoonsgegevens) doe dat ook een ander niet.

Op onze site hebben we daarom vanaf nu een privacyverklaring. Hierin wordt met name aangegeven hoe wij als vereniging met jouw gegevens omgaan: Bestuur en Organisatie.


Piano- en sleuteldienst

Het bestuur wil graag de piano- en sleuteldienst nog eens onder de aandacht brengen. Helaas is het zo, dat deze dienst niet altijd vlekkeloos verloopt. Voorbeelden hiervan zijn o.a. te laat komen,  afwezigheid zonder bericht of onderling niets geregeld. 
Doe anderen en jezelf een plezieren neem even de moeite om de info hierover op onze website door te nemen: Bestuur en Organisatie.