Aanvullende info audities toneel

Dag Kwinters,

Hierbij de auditieteksten voor de loco-loco/loca-loca en de journalist(e): Auditieteksten.

Als jij  graag in aanmerking wilt komen voor een van de niet-gesproken rollen (bv. agent), dan hoef je hiervoor geen auditie te doen. Je moet dit dan wel via mail doorgeven aan Anke: ankespieringhs@hotmail.com. Zij weet anders niet hoeveel Kwinters hieraan mee willen doen.
Als je dit nog niet hebt gedaan, doorgeven is dit weekend nog mogelijk.  
Voor zowel de gesproken als niet-gesproken rollen (zie bericht: Audities project 2021) zijn de deelnemers op zaterdag 11 januari aanwezig.

Houd er wel rekening mee, dat je beschikbaar bent voor de draaidagen op zaterdag 13 en zondag 14 juni. 

Donkere Dagen

In deze shadowfull days zijn er weer nieuwe oefenbestanden op de site gezet : in the shadows.  Voor als jullie gezinsleden het uitgebreide kerstdiner klaarmaken, kun jij lekker op een apart plekkie het nummer oefenen …..

Van alles wat

Dag Kwinters,

Er is weer het nodige nieuws te vertellen!

Gebroken ‘liefde’
Dit wordt de naam van ons nieuwe project!
Met dank aan onze leden voor hun inbreng. Met name aan Dianne A. die met het idee kwam om het kunstwerk ‘liefde’ te noemen. Hierdoor ontstaat er meteen een link met het kunstwerk, dat wordt vernield en natuurlijk met de onbeantwoorde liefde van de loco-loco voor de burgemeester. De loco-loco is hierdoor een gebroken mens.

Nummers NKF
De volgende nummers worden gezongen bij het het Nederlands Koorfestival (NKF) op zaterdag 1 februari a.s.:
– Fiets
– Holiday
– Nights in white satin
– Bat out of hell

Repetitie 19 december
In verband met onze Sinterkerstnieuwrepetitie zal Anke donderdag 19 december niet na de pauze, maar al om negen uur beginnen. Anke gaat aan de slag met Thriller/Smooth criminal. Zie Agenda.
De indeling van de avond is als volgt:
– 20.00-20.45 uur repetitie
– pauze
– 21.00-22.00 uur regierepetitie
– 22.00-……… uur  Sinterkerstnieuw

Choreo ‘Smooth operator’
De choreo van het tweede nummer ‘Smooth operator’ staat op onze site: Nummers.

Vacatures
Marion Haans heeft te kennen gegeven, dat ze stopt met de kledingcommissie. Het is voor haar allemaal een beetje te druk geworden. Marion, alvast bedankt voor je inzet!
O.a. in het kader van ons nieuwe project zou het fijn zijn als de vrijgekomen plaats weer zo snel mogelijk wordt ingevuld. Vind je het leuk om samen met Ine en Nancy toepasselijke outfits te bedenken voor onze optredens en voor ‘Gebroken Liefde’, laat dit dan weten aan José Boons.

Zoals al eerder aangegeven, gaat Eddie in maart stoppen als bestuurslid. We kunnen er maar beter op tijd bij zijn; vandaar dat er nu al aktief wordt gezocht naar een opvolger.
Heb je zin om samen met de andere bestuursleden een belangrijke bijdrage te leveren aan een goed lopende vereniging, die Kwint gelukkig is, neem dan contact op met José Boons.

Piano
Onze piano gaat steeds meer kuren vertonen en sommige toetsen haperen regelmatig. Daarom heeft Bart-Jan samen met Joep een nieuwe piano gekocht. Deze zal op korte termijn worden geleverd. Om de piano beter te beschermen, kopen we er ook een flightcase bij.
Voor de oude piano krijgen we nog €100. Als er iemand interesse heeft in de oude piano, kun je dat melden bij Bart-Jan. Bieden kan vanaf  €100. Let wel! Hij is dus niet helemaal meer in orde. Bieden kan tot 15 december.