Corona-perikelen

Dag Kwinters,

Zoals jullie inmiddels al hebben gemerkt, hebben wij afgelopen maandag een bestuursoverleg (op afstand) gehad.

Hierbij zijn o.a. de volgende punten aan de orde geweest:

Samenstelling bestuur
Voor de eerste keer in het bestaan van Kwint kent het bestuur op dit moment 6 leden. Eddie zal pas aftreden bij de jaarvergadering. Wanneer die gaat plaatsvinden, is nog niet bekend.

Vergoeding dirigent en pianist
Voor Rudy en Joep is een 50%-regeling van toepassing. Dit houdt in, dat zij voor een geplande repetitie, die uitvalt/is uitgevallen een vergoeding van 50% krijgen.  Beiden hebben aangegeven, dat dit eigenlijk niet nodig is en willen hier graag in de toekomst nog iets tegenover stellen.

Contributie
Dit heeft natuurlijk ook onze aandacht. Zodra we weer mogen gaan repeteren, willen wij alles op een rijtje zetten. Tot die tijd heeft het onze voorkeur om de contributie gewoon door te laten lopen. Mocht een lid hiermee onoverkomelijke problemen hebben, dan wordt verzocht om hierover contact op te nemen met Claudia.

Gebroken liefde
Zoals het er nu naar uitziet, zullen de voorstellingen noodgedwongen worden verplaatst naar het najaar van 2021 en het voorjaar van 2022 (vergelijkbaar met ATORK). De hele planning wordt zoveel mogelijk, in overleg met Anke en Rudy, opgeschoven.

Optredens
Dit onderwerp staat op de agenda van het bestuursoverleg in mei. Op dit moment kan hier niet veel over worden gezegd.

Jaarfeest Kwint
Ook dit wordt verplaatst. Er zijn twee nieuwe data gepland: vrijdag 5 juni en, wanneer nodig, vrijdag 21 augustus.

Kwinter Corona lied
Met dank aan Bart-Jan, onze singer-songwriter, verspreidt ook het Kwinter Corona lied zich vanuit Loon op Zand als een virus over het land.