Nieuwe ronde nieuwe kansen

Dag  Kwinters

Afgelopen maandag hebben we voor het eerst sinds het uitbreken van Corona weer een bestuur overleg live op locatie gehad, wat was het fijn dat het niet alleen vergaderen was maar ook het sociale aspect, waarom we toch ook met zijn allen kwint vormen, weer ervaren kon worden.
Het is dan ook fijn dat we vanavond met elkaar een korte meet-up met zijn allen hebben!

Repetities na de vakantie
We zijn Annemarie ontzettend dankbaar voor de mogelijkheid die geboden is in juni om op de Hoogt het zingen met elkaar weer op te starten.
Als bestuur houden we de ontwikkelingen in de adviezen van RIVM en koornetwerk.nl in de gaten. Vanaf 1 juli is vanuit koornetwerk.nl een nieuw protocol opgesteld, waarin de hoogte van de ruimte waar gerepeteerd wordt losgelaten is en de afstand tot elkaar verkleind is naar 1,5 meter. Het RIVM onderzoek naar de impact van aerosolen komt half juli beschikbaar.
Met de beschikbare informatie van nu in de hand hebben wij als bestuur gezocht naar een alternatieve repetitieruimte, omdat op basis van de huidige informatie waarschijnlijk de Blokkendoos een te laag plafond heeft om onze veiligheid te garanderen (die aerosolen spelen ons daar parten). Op 27 augustus (de eerste repetitie na de vakantie) gaan we proefdraaien bij de Uilenhoek. De verwachting is dat we in twee groepen zullen gaan repeteren, maar het besluit daarover wordt door het bestuur op 24 augustus genomen en kort daarna met jullie gedeeld.
Waar en hoe de repetities daarna zullen zijn, hangt allemaal af van de informatie die in juli beschikbaar komt, de afmeting van de aula van de Blokkendoos, hoe de akoestiek van de Uilenhoek is, etc, etc. Het wordt dus vervolgd….

Aanwezigheidspercentage Project Gebroken Liefde
Tot dat de repetities weer in gestructureerde vorm hervat kunnen worden, laten we het aanwezigheidspercentage als eis voor het mee kunnen doen aan het generale weekend los. Zodra de repetities weer gestructureerd hervat worden, komen we bij jullie hierop terug.

Taakverdeling bestuur, Organisatie Kwint en Vacature PG
Naar aanleiding van de bestuurswisseling hebben we de documenten Verdeling bestuurstaken Zanggroep Kwint mei 2020 en Organisatie Zanggroep Kwint mei 2020 geupdate en op de website geplaatst.
Hierbij vragen we jullie allen nog eens goed na te denken over het verzoek van de PG om aanvulling!

Sssssst, geheimpje

Ondanks alle corona perikelen heeft Joep in het stilste geheim gewerkt aan een nieuw nummer. Sssssst, niet verder vertellen, het is Secret (bijna).  We hebben het stiekum op de site gezet.

groeten, Bart-Jan