(tussen)-project

 

Hoi Kwint,

 

Nog altijd is er geen enkele zicht op wanneer en in welke vorm we weer bij elkaar kunnen komen.  In de afgelopen maanden is ook gebleken dat, op het moment dat wel mochten zingen, een aantal leden liever niet bij de repetities aanwezig wilden zijn omdat ze zich onzeker voelden over de eventuele gezondheidsrisico’s voor zichzelf of voor mensen in hun omgeving. Bovendien was repeteren met het voltallige koor nagenoeg onmogelijk.

 

Ons lopende project, gebroken liefde, loopt hierdoor veel vertraging op. Omdat wij graag iedereen in staat willen stellen om dit project in de toekomst te voltooien is het noodzakelijk dat we er met z’n allen goed de schouders onder kunnen zetten. Dat is nu niet mogelijk.  We hebben dan ook besloten het project voorlopig stil te leggen (dus ook de regie) , naar verwachting tot de zomervakantie 2021.   Daarna hopen we het weer op te kunnen pakken in een situatie waarbij iedereen aanwezig kan zijn.

Wat gaan we dan doen als we weer mogen zingen en repeteren het komende half jaar ?  Er komt een soort tussen-projectje waarbij we hopen,  ergens in mei/juni/juli of september oktober,  een aantal korte optredens van ong. 30 minuten te kunnen geven,   daar waar het kan. Denk b.v. aan terrassen, winkelcentra, binnenplaatsen etc etc. Dat zal nog verder moeten worden uitgewerkt.

We proberen een 2-tal nieuwe nummers in te studeren en zullen voor de rest gebruik gaan maken van nummers uit “Gebroken Liefde”, Inside Out, Holiday in Spain en/of The Summer of 69.  De muziekcommissie zal worden gevraagd een programmatje te maken.   We gaan bekijken hoe we deze nummers het beste kunnen instuderen.

Veel is nog onduidelijk over hoe het gaat verlopen in de nabije toekomst, daarom moeten we onze plannen wat flexibel houden.

De nummers voor “gebroken Liefde” die we tot nu toe hebben ingestudeerd zullen we , indien mogelijk, af en toe een keer doorzingen om het een beetje te onderhouden.

 

We hopen dat we snel weer aan de slag kunnen met jullie allemaal.

 

Groeten,

 

Het bestuur.

Vacature bestuur 2021

Dag Kwinters

In 2021 bij de jaarvergadering zal José aftreden uit het bestuur en ontstaat er een vacature.
Omdat we er liever te vroeg dan te laat bij zijn, willen we nu alvast deze vacature bij jullie onder de aandacht brengen.
Heb je zin om samen met de andere bestuursleden een belangrijke bijdrage te leveren aan een onze fijne vereniging, neem dan contact op met José Boons.